2013. december 6., péntek

Egy új sorozat

Nagy örömöm van e kései órán. :)
Nagyrabecsült és hőn szeretett barátnőm, aki évek óta önkénteskedik különböző jótékonysági projektekben, rászánta magát, hogy élményeiről, tapasztalatairól meséljen nekem, s az így összegyűjtött gondolatokat a blogon is megírjam. Az a célunk, hogy egy-egy ismert (vagy kevésbé ismert, vagy félreismert) kezdeményezést hírül vigyünk nektek, megismertessünk veletek. Nem vagyok professzionális újságíró, sem önmagát átadó jótékonysági guru, és nem fűzök vérmes reményeket ehhez az új beszélgetéssorozathoz sem. Tekintve a blog olvasottságát, nem fogom tömegek otthonába becsempészni a bemutatott lehetőségek és programok kis csomagját, mégis örülök, hogy néhányan talán a lavblogom által szereznek tudomást szép és nemes folyamatokról.

Ez a "sorozat" (nem akarok én úgy beszélni, mint a nagyok!) ad egy kis vérfrissítést a bejegyzéseimnek, de azért ez a felület megmarad annak, ami eddig is volt: élményeim, kínjaim és álmaim tárházának. 

Az első beszélgetést, ami egy objektívnak szánt (mégis élményt megélt narrációval!) kérdezz-felelek típusú tudósítás a Bátor Tábor Alapítványról, már el is készítettük. Csak pár perce, hogy átküldtem a barátnőmnek a dokumentumot egy utolsó ellenőrzésre, hogy minden a helyén legyen. Remélem, hogy holnap este már ti is olvashatjátok! 

Jó éjszakát, kedves kedvesek!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése